13.1 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana Badalona decomissa prop de 3.000 productes d’un supermercat 

La Guàrdia Urbana de Badalona, conjuntament amb el Servei de Salut de l’Ajuntament, ha decomissat prop de 3.000 productes d’un supermercat situat al barri de Bufalà. Aquests productes, bàsicament aliments congelats, embotits, làctics i gelats, presentaven problemes de caducitat i no havien respectat la cadena de fred.  

Els productes s’han retirat de l’establiment per a la seva posterior eliminació davant del risc de no reunir les condicions necessàries per a ser aptes per al consum. La intervenció dels agents s’ha produït després de l’alerta de diversos clients en detectar aquesta situació.  

Tècnics municipals han inspeccionat l’establiment i han aixecat actes davant les irregularitats en l’emmagatzematge atès que han detectat pèrdua de la cadena de fred en quedar desconnectades les cambres frigorífiques durant la nit.  

L’establiment està obert i pot comercialitzar els productes no caducats i aquells aliments no peribles. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles