8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona acull el 24 de desembre la cursa familiar ‘Nadalenca’ 

El pròxim dissabte 24 de desembre al matí Badalona serà escenari de la cursa-marxa familiar Nadalenca, un esdeveniment per omplir els carrers de la ciutat de l’esperit festiu d’aquestes dates gràcies a l’esport. A partir de les 11 hores les persones que vulguin participar podran fer un recorregut de 3 kilòmetres, sigui corrents o caminant, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla, a l’altura del monument de Roca i Pi. En finalitzar la prova hi haurà una xocolatada, música i animació.  

Les inscripcions a la prova, que es poden fer a través del web www.bsevents.cat, tenen un cost de 5 euros i inclouen la participació, un barret de Pare Noel i la xocolatada. També es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa en el punt de sortida amb un cost de 6 euros. La recollida del dorsal i del barret es podrà fer el divendres 23 al Decathlon de Badalona o el dissabte 24 a la línia de sortida de la prova.  

La ‘Nadalenca’ de Badalona inclou premis en categoria masculina, femenina i persones en cadires de rodes, però serà imprescindible portar el barret de Pare Noel en el moment de creuar la línia de meta. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles