11.7 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

Entra en funcionament la platja de gossos de Badalona  

Aquest dimecres 3 d’agost ha entrat en funcionament la nova platja de gossos de Badalona, ubicada durant aquesta temporada de bany a la platja dels Patins de Vela, en el tram situat darrere de la Piscina Municipal – Mireia Belmonte. La platja té una superfície de 900 m², està delimitada i separada físicament de la resta de la sorra per unes tanques i a l’aigua marcada amb unes boies. Per assegurar que la zona es manté en un estat òptim, diàriament es farà una neteja amb garbellat i manualment.  

La platja podrà ser utilitzada per tota la ciutadania i els seus gossos entre les de dilluns a diumenge entre les 12 i les 19 hores. L’accés estarà limitat a aquells animals que disposin de xip i es recomana que no es superi l’aforament de 60 persones i 40 gossos. Pel que fa a l’aptitud per al bany, aquesta instal·lació es regeix per les mateixes normes que la resta de la platja i, per tant, és imprescindible seguir les recomanacions del servei de salvament i socorrisme i la senyalització de la platja amb la bandera corresponent. 

Per assegurar el bon funcionament del nou servei, la platja de gossos disposarà de personal de control i informació que s’encarregarà de vetllar pel compliment de les normes establertes i de resoldre els dubtes i qüestions que puguin plantejar els usuaris. Entre les tasques que hauran de fer aquestes persones destaquen la supervisió de l’entrada i sortida dels animals, assegurant que vagin lligats quan no estan a l’àrea delimitada; el control de l’aforament; el seguiment i comprovació del xip dels animals; actuar com a enllaç i informar de les incidències als serveis corresponents (Guàrdia Urbana, Salvament i socorrisme, etc.); i el seguiment de la neteja de l’espai, sent especialment curosos amb els elements perillosos per als animals (hams, vidres, elements tòxics, etc.). 

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal, Rosa Trenado, ha explicat que “és una satisfacció posar en marxa per primera vegada a Badalona aquest servei i oferir durant la temporada de bany un espai  on els gossos poden refrescar-se, sobretot en un any marcat per les altes temperatures. No obstant això, des del Govern ja estem treballant per introduir millores en el servei durant aquest mateix estiu i per aplicar mesures que consolidin la platja de gossos per als pròxims anys”.   

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles