20.8 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

L’Hospital de l’Esperit Sant col·labora amb un projecte de cooperació internacional a Camerún

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant ha fet una donació de material sanitari a l’equip de professionals de Cirurgia Reparadora de l’Hospital que participa en un projecte de cooperació internacional amb un Hospital del Camerún.

L’equip del projecte està format per 4 cirurgians plàstics, una anestesista, una infermera  i una fotògrafa que es desplaçaran a l’Hospital del districte de Dschang entre el 2 i el 10 d’abril per realitzar intervencions de cirurgia plàstica reparadora i reconstructiva entre els pacients camerunesos.

Entre el material aportat, hi ha medicació, cremes i pomades per a ferides i cremades, sutures, apòsits, gases i altres recursos que  s’acostumen a utilitzar en la Cirurgia Reparadora.

La col·laboració ha estat coordinada per la Dra. Maria Del Río Escribano, especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant. Des de la FHES promovem iniciatives per millorar la qualitat assistencial en hospitals d’altres països que ho necessiten.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles