15.6 C
Badalona
viernes, abril 26, 2024
spot_img

Detingudes dues persones i denunciada una altra per la seva vinculació a la crema d’un taxi a Badalona per l’ús de plataformes de mobilitat online

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 de setembre dues persones i en van prendre declaració com a investigat a una tercera persona per amenaces i coaccions a un taxista de l’AMT que oferia els seus serveis a través d’una una empresa de transports online. Els arrestats tenen 53 i 32 anys i són de nacionalitat espanyola i pakistanesa i es van detenir a Badalona i l’Hospitalet de Llobregat.

Aquestes detencions es produeixen arran d’un conflicte laboral que s’ha reactivat des de que l’any passat l’AMT van autoritzar als taxistes poder fer també ús de les plataformes online. Les darreres setmanes, el conflicte entre alguns taxistes contraris a aquestes plataformes i els taxistes que sí en fan ús s’ha incrementat i han protagonitzat alguns incidents a Barcelona i especialment a l’Aeroport de Barcelona – El Prat.

En aquest context, el 10 d’agost passat es va produir un atac contra un taxi que es trobava estacionat en un carrer de Badalona. El vehicle va aparèixer amb l’interior cremat i el capó amb pintades contra la plataforma.

Es va donar el cas que persones contraries a aquesta aplicació havien assenyalat els taxistes que les utilitzaven. De fet, els investigadors van rebre la denuncia de dos taxistes que van ser amenaçats i coaccionats quan anaven a buscar els seus clients. Un d’aquests taxistes és el propietari del vehicle cremat a Badalona.

Els agressors s’apropaven on s’havia de produir la recollida i intentaven convèncer el client que no pugés al taxi. Si no se’n sortien cridaven, amenaçaven i gravaven amb els seus telèfons mòbils tant al vehicle com al conductor, i especialment el seu número de llicència, ja que es tracta de taxis de l’AMT.

Aquestes accions acostumaven a ser compartides per les xarxes socials amb l’objectiu d’assenyalar i coaccionar a aquests treballadors, ja que publicaven fins i tot les seves dades personals i les del vehicle.

La investigació va relacionar tres homes amb aquests fets i dos d’ells van ser detinguts el 15 de setembre passat als seus domicilis.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció 1 de Badalona el dia 16 i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles