13.2 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

Badalona acollirà dimarts 21 de setembre dos punts informatius amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, que tindrà lloc el dimarts 21 de setembre, s’instal·laran a Badalona dos punts informatius per tal de conscienciar la ciutadania sobre aquesta malaltia neurodegenerativa progressiva. Una carpa estarà muntada a l’avinguda de Sant Salvador, al barri de Llefià, i una altra a la plaça de la Vila, al Centre. 

El punt informatiu de la Fundació Catalunya La Pedrera estarà obert de 10 a 13 hores al número 29 de l’avinguda de Sant Salvador al barri de Llefià. D’altra banda, l’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer de Badalona muntarà una carpa a la plaça de la Vila, al barri del Centre, que atendrà en horari de matí i de tarda. 

L’Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa progressiva que ha esdevingut una de les formes més comuna de demència en les persones grans. A conseqüència de l’envelliment de la població, cada vegada hi ha més persones afectades per aquesta malaltia. L’Alzheimer produeix una disminució de les funcions intel·lectuals, dificulta l’aprenentatge de nous conceptes, interfereix en la capacitat de la persona per realitzar la seva vida diària i produeix canvis en la seva personalitat i conducta. 

A les dues carpes la ciutadania podrà rebre informació sobre els serveis i els programes de suport que s’ofereixen a les persones amb Alzheimer i als seus familiars. Entre el material de divulgació, la Fundació Catalunya La Pedrera presenta el “Decàleg de bones pràctiques” en el qual es fa referència sobre com s’ha de tractar correctament les persones amb dèficits de memòria. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles