21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona inverteix 100.000 euros en l’adequació de la pista esportiva de Pere Martell perquè pugui ser utilitzada pel CB Sant Josep i d’altres entitats esportives de la ciutat que ho necessiten

L’Ajuntament de Badalona ha anunciat avui una inversió de 100.000 euros en l’adequació de la pista esportiva de Pere Martell al barri de Sistrells perquè pugui ser utilitzada pel CB Sant Josep i d’altres entitats esportives de la ciutat que ho necessiten. Aquestes obres, juntament amb d’altres que estan previstes en diferents pistes esportives, permetran cobrir les necessitats de diferents entitats d’esports com ara la gimnàstica, el futbol sala o el bàsquet i donar resposta a clubs com el Sant Josep o el Círcol Catòlic, que en aquests moments tenen diferents equips jugant fora de la ciutat. 

Les obres començaran en un mes perquè, des d’un punt de vista administratiu, és el temps mínim que requereix l’administració per a fer una inversió d’aquestes característiques. 

Amb aquesta actuació, el Govern de Badalona vol mitigar el greu perjudici que pateixen els nens i nenes que juguen al club groc i lila, que ha estat provocat exclusivament per la inacció d’algun representant de l’entitat. De fet, des de del setembre de 2017, moment en què s’interposa la primera denúncia del propietari de la finca adjacent al pavelló parroquial per contaminació acústica contra l’entitat esportiva Club Bàsquet Sant Josep, tant des de Badalona Bàsquet Base –entitat que representa a tots els clubs de bàsquet de la ciutat- com l’alcalde, han ofert la seva ajuda i col·laboració en dues ocasions per trobar una solució a aquesta situació, i en totes dues l’ajuda ha estat rebutjada. 

Aquesta proposta ja ha estat presentada als grups polítics de l’oposició, alhora que se’ls hi ha traslladat que des del Govern estudiaran qualsevol altra projecte que puguin fer per ajudar a resoldre aquesta situació. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles