14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Aquest diumenge s’inicia el cicle de tardor de la “Jugatecambiental” del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona

Diumenge, 19 de setembre, es posarà en marxa un nou cicle de tardor de la “Jugatecambiental” al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona amb moltes activitats i tallers destinats al públic familiar. El cicle de tardor es desenvoluparà al llarg d’onze diumenges i es tancarà el 28 de novembre. 

Totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat, que s’aniran adaptant a la situació i normativa del moment, i és imprescindible dur mascareta posada. Per evitar el contacte amb molta gent s’ha establert un màxim de divuit persones per a cadascun dels espais de la “Jugatecambiental”. 

També hi haurà propostes, en diferents indrets dels parcs, pensades per fer-se de manera autoguiada. Les famílies que hi vulguin participar hauran de recollir els materials a l’espai de joc però faran les activitats pel seu compte. 

Activitats al parc de Can Solei i de ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric 

Aquest diumenge, 19 de setembre, de les 12 a les 14 hores, al parc de Can Solei i de ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric hi haurà el taller adreçat al públic familiar Cotxes sostenibles on els participants construiran cotxes eòlics. 

També, el mateix dia, d’11.30 a les 14 hores, als dos parcs, i dins de la “Jugatecambiental”, s’oferiran nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on tothom que hi participi podrà trobar diferents recursos i idees per pintar, construir i jugar en contacte amb la natura. 

La “Jugatecambiental” del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara (l’edifici situat a la part alta del parc just sota el llac) i la del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric a la zona de la bòbila del Torrent de la Font (on hi ha el mòdul). 

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps. 

Recordem que la a “Jugatecambiental” és un espai on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. També disposen d’un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d’informació sobre el parc i el municipi on s’ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient. 

El projecte de la “Jugatecambiental” a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per Bosc de Llum. I l’espai de joc i descoberta està gestionat per la Fundació Catalana de l’esplai (Fundesplai). 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles