12.8 C
Badalona
miércoles, mayo 8, 2024
spot_img

«La nostra gent gran s’ho val», lema dels nous podcats de BSA per a un envelliment actiu i saludable

La nova línia de continguts “Envelliment actiu i saludable de BSA” és una iniciativa que persegueix l’endarreriment de la fragilitat sota el lema “La nostra gent gran s’ho val”. Darrera dels podcasts hi figura un equip multidisciplinar de Badalona Serveis Assistencials (BSA) que amb anys d’experiència creen els consells per al manteniment i/o millora de la salut i benestar dels usuaris i posen veu a les recomanacions. En concret, són professionals del Servei de Geriatria i Cures Pal·liatives de BSA que han volgut crear una línia de continguts per a un públic específic: la gent gran. “Lluny dels prejudicis i des d’una visió positiva del que és l’envelliment arranca una iniciativa que esperem sigui d’ajuda per a la nostra ciutadania” afirma Joan Manel Pérez Castejón, actualment cap d’estudis de la Unitat Docent de BSA i un dels professionals que podeu escoltar en els podcasts.

És possible envellir de manera saludable? Què vol dir? Què podem fer? Quin pes té l’exercici físic per a un envelliment actiu i saludable? Què hem de fer per evitar la inactivitat? Com detectem la pèrdua de memòria? És normal no recordar que anava a buscar a la cuina o d’altres lapsus del dia a dia? Són només algunes de les preguntes, la resposta de les quals les podeu trobar en alguns dels podcasts ja publicats al Canal Ivoox de BSABadalona.

Aquesta és una de les accions que l’organització posa en marxa per facilitar contingut professional, proper i útil per a un envelliment actiu i saludable, especialment amb l’evidència i les conseqüències que ha deixat i deixa la pandèmia provocada pel Coronavirus Sars-Cov-2.

BSAlut, el pla de mitjans socials de BSA

La incorporació dels nous podcasts “Envelliment actiu i saludable”, juntament amb els de Pediatria que formen part de l’aplicació de salut pediàtrica de l’organització són els principals continguts del recent creat Canal BSABadalona a Ivoox. Aquests canals, juntament amb la resta (Twitter, LinkedIN, Flickr, Youtube, SlideShare, Blog de Pediatria i BSAAPPediatria) són fruit de l’estratègia digital de l’organització per superar els consultoris físics dels centres i traslladar els missatges de prevenció i promoció de la salut que més afecten a l’estat físic, psíquic i emocional de la ciutadania.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles