16.6 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

En Comú Podem denuncia que no hi haurà Casal Esportiu d’Estiu a Badalona per segon any consecutiu

Badalona En Comú Podem denuncia que el govern del Partit Popular no farà el Casal Esportiu d’Estiu per segon any consecutiu, en un context de crisi on infants i joves necessiten més que mai una programació municipal de proximitat on poder fer activitats d’estiu mentre no hi ha curs escolar. Vivim en una ciutat molt gran, hi ha un augment de necessitats socials, i per tant, la creació de nous recursos no pot suposar eliminar els serveis que ja existien.

La presidenta del grup municipal, Aïda Llauradó, alerta que infants i joves són els sectors més afectats per la crisi sense que hi hagi uns serveis públics que aboquin recursos a les seves necessitats. La temporada d’estiu és clau per garantir oci, salut física i mental, i espais de trobada entre infants i joves que els ajudin a superar situacions complicades, relacionar-se amb els altres i desenvolupar les seves capacitats en un moment que és idoni per a l’activitat esportiva que oferia el Casal Esportiu d’Estiu de l’Ajuntament de Badalona, i que el Partit Popular ha descartat per segona vegada consecutiva.

A més, Llauradó recorda que l’any passat ja van haver de denunciar la renúncia del govern del Partit Popular en fer el Casal Esportiu d’Estiu a Badalona. En Comú Podem defensen la diversificació de les activitats d’estiu per a infants i joves, i el suport de l’ajuntament a les entitats i casals que ofereixen activitats a tota la ciutat, però s’ha de fer garantint des de l’administració suficients beques per a les famílies que no necessiten, i en cap cas renunciant a l’únic casal municipal en temporada d’estiu.

«Reclamem que el govern recuperi aquest casal, que va ser un èxit mentre va funcionar, i també farem seguiment per valorar si l’acció municipal d’aquest estiu ha arribat als infants i joves que ho necessiten.», explica Llauradó.

En Comú Podem seguirà denunciant aquesta deixadesa de l’alcalde de Badalona, que es vol treure feina de sobre, i seguiran treballant perquè Badalona sigui una ciutat pensada per infants i joves, i l’ajuntament tingui en compte les seves inquietuds i necessitats.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles