13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’espectacle “Flamenquito” arriba demà dijous a la Biblioteca Pomar per apropar la cultura flamenca a les noves generacions

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, a través de la Xarxa Municipal de Biblioteques, ha preparat per a aquest dijous, 3 de juny, a partir de les 18 hores l’espectacle “Flamenquito”, emmarcat en la iniciativa “D’Art Flamenc”. Es tracta d’una sessió pedagògica i experimental dirigida per al públic infantil i familiar que tindrà lloc a la plaça que hi ha al costat de la Biblioteca Pomar (avinguda del Primer de Maig s/n). 

Aquesta iniciativa participativa és una producció pensada per donar a conèixer aquest art i el món del flamenc d’una manera vivencial i emocionant i compta amb la col·laboració de les entitats Tertúlia Flamenca i Flamenco Vivo, dues entitats que vetllen per donar visibilitat a la cultura flamenca i apropar-la a les noves generacions. 

“Flamenquito” és un espectacle del guitarrista Diego Cortés, el cantaor Rafa Bueno, el bailaor Dany Cubero i amb José M. Parra, també guitarrista, com a conductor de l’acte. 

L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat i cal fer una inscripció prèvia trucant al telèfon 93 395 35 07 (Biblioteca Pomar). 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles