23.5 C
Badalona
viernes, septiembre 24, 2021
spot_img

La 4a edició del Circuit 3×3 de bàsquet arriba aquest diumenge a Badalona

Badalona acull aquest diumenge dia 6 de juny la 4a edició del Circuit 3×3 de Bàsquet organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i l’entitat del Círcol Catòlic.  

Després de les primeres dues edicions, i del parèntesi obligat l’any passat per la pandèmia de la Covid-19, ha tornat la competició del circuit 3×3 que té l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar aquest format com a modalitat formativa, lúdica i competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. 

Tot i el retorn de la competició, a causa de les mesures sanitàries, la competició està restringida a 440 jugadors, repartits entre el Poliesportiu de la Plana i les 5 pistes de joc que s’instal·laran a la plaça de la Plana. Els partits es disputaran des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre, en una modalitat que és nou esport olímpic. 

Una de les novetats d’aquest any és la creació d’una nova categoria, la UNIFICADA. En aquesta, els equips estaran formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual, que podran participar amb els seus acompanyants, gràcies a la col·laboració de la Federació ACELL i d’Special Olympics Catalunya. 

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,572SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles