18.8 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

Comencen les obres de manteniment, reforma i millora del passeig Marítim de Badalona

Avui han començat els treballs de manteniment, reforma i millora del passeig Marítim de Badalona. Els treballs de conservació i reforma consisteixen bàsicament en la neteja a fons, la reparació, pintura i, si s’escau, el recanvi de les fustes malmeses del passeig, dels bancs, les papereres, amb la instal·lació de 17 noves, i el mobiliari urbà. També es farà l’arranjament de les palmeres i es plantaran 33 de noves per substituir totes aquelles que hi falten. 

Entre les obres de millora del passeig Marítim s’inclouen la instal·lació de pilones per evitar l’entrada de vehicles no autoritzats, la restauració de les tres barques que hi ha la platja dels Pescadors, com a elements singulars, per tornar-les a deixar en perfecte estat, i també es galvanitzaran totes les tanques del passeig per recuperar-les de la corrosió. Com a novetat, a la platja de l’Estació s’instal·larà un “street workout” de grans dimensions; és a dir; un conjunt d’aparells que permeten exercitar els músculs. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat del 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia, ha destacat aquest matí durant l’inici dels treballs que: “calia reprendre aquestes tasques després de 5 anys sense que s’hagués fet cap mena de manteniment del passeig”. L’alcalde ha afegit que “amb aquesta actuació podrem tornar a dignificar aquest espai i que els ciutadans de Badalona el puguin gaudir i tornar a sentir orgullosos i presumir de passeig Marítim”. “Dignificarem el passeig Marítim per tal que torni a ser de primera, en la línia de treball que ha iniciat aquest Govern municipal de fer el manteniment que requereixen tots els espais de la ciutat”, ha conclòs l’alcalde.

Per a fer totes aquestes actuacions s’han destinat més de 41.000 euros més els recursos propis de les brigades municipals de Manteniment i els equips de Medi Ambient. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles