17.3 C
Badalona
domingo, mayo 5, 2024
spot_img

El Centre Cívic Can Cabanyes, nou punt de vacunació

El Departament de Salut ha posat en funcionament aquesta setmana un punt mitjà de vacunació al Centre Cívic Can Cabanyes, equipament cedit per l’ajuntament de Badalona, amb entrada per l’avinguda de Salvador Espriu. Aquest punt, gestionat per l’Institut Català de la Salut, obrirà de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores i de les 15 a les 20 hores. També els caps de setmana, sempre segons la disponibilitat de vacunes que hi hagi en cada moment.
Els primers dies de funcionament s’estan administrant vacunes a la població compresa entre els 50 i els 59 anys.
El Centre Cívic Can Cabanyes forma part dels 19 punts de vacunació mitjans que hi ha oberts a data d’avui a la Regió Sanitària Metropolitana Nord. Els altres 2 punts situats a Badalona són el Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78), i el Centre Sociosanitari de Badalona Serveis Assistencials (carrer de Sant Jeroni de Murtra, 60). Al Barcelonès Nord també hi ha un punt a Santa Coloma de Gramenet, al Centre Cívic Can Mariner.
Per poder vacunar-se al Centre Cívic Can Cabanyes o a qualsevol dels altres punts del territori, cal formar part dels grups convocats pel Departament de Salut, segons dicta en cada moment l’estratègia de vacunació. Aquesta setmana s’està convocant per SMS a les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 perquè puguin reservar hora, dia i lloc per vacunar-se. També poden demanar cita al web vacunacovidsalut.cat.
El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-se estan complets, es recomana anar entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar si hi ha noves cites disponibles.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles