8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

El cartell del Cryptshow es vesteix de queer per a una edició que reivincica la diferència

El Festival Cryptshow ja té cartell per a l’edició 2021. En un gest de complicitat amb els seguidors més fidels, els protagonistes d’edicions anteriors tornen per a un cartell que evoca La Creació d’Adam, de Miquel Àngel. Amb un cop d’ironia, un dels màxims exponents de la pintura religiosa serveix d’inspiració a l’autor del cartell, l’il·lustrador Toni Benages, per a la reivindicació de la diversitat, el desordre i allò que surt de la norma. Tant se surt de la norma, que algunes pantalles tremolaran amb aquesta paleta de colors.
Després d’una edició, la del 2020, totalment online a causa de la pandèmia, Cryptshow Festival tornarà a omplir el Teatre El Círcol de Badalona amb una selecció de curtmetratges de la Secció Oficial a Competició, concerts i alguna que altra sorpresa. A més, l’organització ha decidit oferir la possibilitat de visionar tota la Secció Oficial a Competició online, a l’igual que l’any passat, a través de la plataforma FesthomeTV.
A banda de les projeccions de curts, durant els dos caps de setmana es faran taules rodones, presentacions de llibres, recitals de poesia i concerts. Algunes d’aquestes activitats seran online, tot i que el gran gruix d’actes recuperen la presencialitat al Teatre El Círcol.
En aquesta quinzena edició, i a diferència d’altres anys, les entrades es posaran a la venda de forma anticipada a través de la web del festival.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles