12.8 C
Badalona
miércoles, mayo 8, 2024
spot_img

Les jugadores del primer equip del Club Esportiu Seagull Badalona, protagonistes aquest divendres al Teatre Zorrillla del Pregó de les Festes de Maig 2021

Les jugadores de futbol del primer equip del Club Esportiu Seagull Badalona seran les encarregades, aquest divendres, 7 de maig, de pronunciar el Pregó que donarà inici oficial a les Festes de Maig 2021. El Pregó, com la majoria d’activitats programades, estarà condicionat per les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19 i tindrà lloc, a partir de les 19 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona i no estarà obert al públic en general. No obstant això, la ciutadania podrà veure el Pregó de les “gavines”, com són conegudes popularment les jugadores del Seagull, a través de la transmissió en directe de Televisió de Badalona. 

De fet, les Festes de Maig 2021 ja han començat amb la tradicional Plantada aquesta setmana de la figura del Dimoni a la platja dels Pescadors de Badalona i la posada a la venda del tradicional mocador de les Festes. El “Dimoni Moníssim” és obra del dissenyador gràfic badaloní Albert Navarro que evoca l’efemèride històrica dels 150 anys de la fàbrica de l’Anís del Mono de Badalona. La seva construcció ha anat a càrrec,un any més, de Ramon de los Heros, artista plàstic i especialista en la construcció d’escenografies. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, no es podrà celebrar la tradicional Cremada del Dimoni, un dels actes emblemàtics de les Festes de Maig, ni el piromusical que el precedeix. Malgrat això, el dimoni cremarà, amb una data i a una hora sense concretar per evitar la presència de públic. Es cremarà només amb l’assistència dels serveis essencials de seguretat com ara els bombers i protecció civil, així com les càmeres de Televisió de Badalona, per tal que la televisió pública de la ciutat pugui oferir durant la Nit de Sant Anastasi, dilluns 10 de maig a les 22 hores, la transmissió de la Cremada del Dimoni. 

L’horari d’accés al Dimoni per als més petits per a deixar-hi els dimoniets i els xumets és de 9 a 21 hores, fins al 9 de maig. 

Activitats amb reserva prèvia 

Recordem que per accedir a les activitats programades de les Festes de Maig s’ha d’efectuar reserva prèvia. Podeu accedir a la informació actualitzada i fer les reserva d’entrades a través del web: www.agendacultural.badalona.cat i l’aplicació mòbil Agenda Cultural Badalona disponible en App Store i Google Play. 

De la programació de les Festes de Maig encara hi ha entrades disponibles a les activitats següents: 

Passada de Sant Anastasi, el dia 11 de maig a les 19.30 hores, a la plaça de la Ciutat Romana.  

Herència, de la Industrial Teatrera, (espectacle teatral) el dia 9 de maig, a les 20.30 hores, al Parc de l’Escorxador.  

Lora de Goya (espectacle de dansa), el dia 9 de maig, a les 13 hores, al Parc de l’Escorxador.  

Bufa&Sons (espectacle musical), el dia 10 de maig, a les 13 hores, al Parc de l’Escorxador. 

La realització de les activitats està supeditada a possibles canvis derivats de l’alerta sanitària per la Covid-19 i, si són en espais oberts, de les inclemències meteorològiques.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles