15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona convida a la gent gran de la ciutat a celebrar el carnestoltes a través de les xarxes socials

L’Ajuntament de Badalona, davant l’actual context sanitari, ha organitzat diverses activitats telemàtiques dirigides a la gent gran de la ciutat per celebrar el carnestoltes. Entre el 4 i el 17 de febrer, les persones que vulguin gaudir d’aquesta tradició podran participar a través de la pàgina de Facebook de Gent Gran BDN en 3 activitats virtuals relacionades amb els dies més representatius de la festa. La regidora de Gent Gran, Florència Badia, fa una crida als socis i les sòcies dels casals i al conjunt de la gent gran de Badalona a participar en aquesta activitat.

Com és la vostra disfressa? 

La primera activitat se centrarà en les disfresses. Del 5 al 13 de febrer, les persones que vulguin podran pujar una foto de la disfressa que han pensat per enguany o la d’altres anys i amb una explicació de com l’han fet i per quina raó.

Dijous gras: quina truita feu? 

Del 9 a l’11 de febrer la pàgina de Gent Gran se centrarà a parlar del menjar més típic del Dijous gras, la truita. Els participants hauran de pujar una foto i compartir les diverses receptes de truita que coneguin o d’altres aliments típics d’aquesta festa i per què es fan. L’objectiu és intercanviar discursos relacionats amb el menjar que envolta aquesta diada. 

L’enterrament de la sardina: la tradició de Badalona.

El Dia 17 de febrer se celebrarà l’enterrament de la sardina. Es demana a les persones grans de Badalona expliquin com vivien aquest dia i quines tradicions hi havia antigament. Amb la voluntat de veure els diferents models de sardines que s’han fet, es demana als ciutadans que s’animin a compartir una foto.

Per rebre més informació es pot contactar amb l’Àrea de Ciutadania trucant al 934 832 971.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles