14.4 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona obre les preinscripcions per a la participació al curs Operacions Auxiliars de Serveis Administratius

El Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO) ha obert el període de preinscripcions per la realització del curs Operacions Auxiliars de Serveis Administratius destinats als aturats de Badalona o a treballadors i treballadores en procés de millora de feina.

Les persones que realitzin el curs, que té un nombre de places limitades, obtindran l’acreditació mitjançant un Certificat de Professionalitat de nivell 1.

En finalitzar el període formatiu es realitzaran pràctiques en empreses amb la voluntat de millorar i adaptar el perfil professional del futur treballador o treballadora i, per tant, tenir més eines per facilitar la incorporació al món laboral.

L’inici d’aquest curs serà dilluns 15 de març i finalitzarà a finals de juliol d’enguany. L’horari del curs és de 8.30 a 14 hores. La durada total del curs és de 470 hores.

La modalitat formativa del curs serà presencial, garantint totes les mesures de seguretat i prevenció per a la salut, especialment tenim en compte la situació pandèmica que la realitat sanitària ens determina amb el COVID-19.

–           Es manté la distancia de seguretat dels alumnes de 1,5 a 2 metres d’espai interpersonal.

–           Taules individualitzades.

–           Espai ventilat.

–           Descansos obligatoris pautats per afavorir la renovació d’aire.

–           Obligatorietat de mascaretes.

–           Ús de gel desinfectant hidroalcohòlic.

En cas d’haver d’aturar la presencialitat del curs, tant l’equip docent com l’alumnat continuaran la formació en modalitat online, garantint d’aquesta manera l’acompliment i l’aprofitament de la formació.

Qualsevol consulta per formalitzar la preinscripció del curs es pot fer de 9 a 14 hores, al telèfon 93 460 52 00, o adreçant-se als dos punts del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) ubicats a la masia Can Boscà (carrer de la Nova Cançó, 1) o a l’Edifici B9. (carrer d’Alfons XII, 691) de Badalona.

Aquest curs està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo y Economía Social i el Fons Social Europeu.

D’altra banda, des de la Unitat de Foment Empresarial s’han programat tres càpsules formatives en línia adreçades a emprenedors. Es tracta de:

La fiscalitat de l’autònom. Els impostos i la seguretat social de l’autònom.

Dimecres, 10 de febrer, de 16 a 18 hores.

Vols obrir el teu propi negoci? T’expliquem com aconseguir la llicència d’obertura d’un centre comercial a Badalona.

Dimarts 23 de febrer, de 16 a 18h.

Màrqueting digital. T’ajudem a crear un model de negoci, fer anàlisi de mercat i dur a terme l’estratègia de màrqueting.

Dijous 25 de febrer, de 16 a 18 hores.

Per a més sol·licitar més informació i fer les inscripcions per aquestes càpsules formatives de la unitat de foment empresarial es pot adreçar al correu sae@badalona.cat o al telèfon 93 460 52 00.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles