12.3 C
Badalona
viernes, abril 26, 2024
spot_img

L’Ajuntament, els sindicats CCOO i UGT i la FAVB recuperen el diàleg social i signen un acord per a la contractació de 39 agents cívics

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha signat aquest dijous al matí un acord de col·laboració amb representants dels sindicats CCOO i UGT i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB) per desenvolupar un Pla d’Ocupació que suposarà la contractació de 39 agents cívics. Les persones contractades s’encarregaran de promoure la conscienciació i la sensibilització de la ciutadania de Badalona vers el compliment de les mesures principals de prevenció i contenció de la COVID-19 així com promoció d’actituds cíviques i bona convivència. 

El Pla d’Ocupació, que porta per nom ‘Badalona amb tu!’, suposarà la contractació de 39 persones que executaran tasques d’agent cívic durant nou mesos a partir de la seva incorporació, que es produirà el pròxim 1 d’abril. Les persones seleccionades realitzaran torns rotatius de matí i tarda de dilluns a dissabte i rebran un salari brut mensual d’aproximadament 1365 euros.  Per presentar-se al procés de selecció, que s’inicia el pròxim 9 de febrer, les persones candidates han de trobar-se en situació d’atur i estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Pel que fa als requisits acadèmics, els aspirants han de tenir el graduat escolar o graduat d’ESO,  una Formació Professional de primer grau o un Cicle Formatiu de grau mitjà.

Les persones seleccionades rebran formació sobre gestió de conflictes, assertivitat, atenció al públic, ordenances municipals, així com protecció i seguretat en matèria de Covid-19. Aquesta formació anirà a càrrec de l’Ajuntament de Badalona.

Xavier Garcia Albiol s’ha mostrat molt satisfet per l’acord signat aquest dijous i ha destacat la importància de “recuperar després de tres anys el diàleg i la col·laboració entre l’Ajuntament i els sindicats i les entitats de Badalona”. L’alcalde ha explicat que “aquest Pla d’Ocupació és una gran notícia perquè ens permet ocupar a 39 persones en un context econòmic molt advers i a la vegada millorar els serveis i les atencions que necessiten els veïns i veïnes de la ciutat”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles