11.4 C
Badalona
domingo, marzo 7, 2021

Les línies B7, B8 i B9 de Tusgsal es modifiquen per millorar el servei d’autobús a diversos barris de la ciutat

Des d’aquest dilluns 1 de febrer les línies d’autobús B8 i B9 de Tusgsal s’han fusionat per convertir-se en una única línia que continuarà anomenant-se B8. Amb aquesta fusió de les dues línies, que tenien recorreguts coincidents, es millora la freqüència de pas durant els dies feiners a només 15 minuts durant tota la jornada i es manté la connexió amb el CAP de Doctor Robert. A més, aquesta modificació permet dotar de servei al lateral de l’autopista, que fins ara no disposava de transport públic.

Pel que fa a la línia B7, s’ha modificat el seu recorregut i ara cobreix els barris de la Morera, Bufalà, i Bonavista realitzant les parades que feien fins ara les línies B8 i B9. D’aquesta manera els usuaris disposen ara de noves connexions amb els barris de Canyadó i Casagemes. La modificació de la B7 inclou també el perllongament del seu recorregut per donar servei de transport públic a la zona del carrer de la Ciència, on es troben diversos establiments comercials i el CEIP Les Ciències.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,387FansMe gusta
1,523SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitat

Últims Articles