15.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

La Junta Electoral de Zona desestima els dos recursos presentats contra l’Ajuntament per la posada en funcionament de la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana

La Junta Electoral de Zona ha desestimat els dos recursos presentats contra l’Ajuntament de Badalona, un d’ERC i un altre de la CUP, per la posada en funcionament de la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana que es va fer el passat dilluns 1 de febrer. L’organisme considera que “donat el seu contingut i caràcter local, no interfereix en el procés electoral” i, per tant, ni impedeix ni sanciona la seva posada en funcionament.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha demanat responsabilitat a aquests dos partits de l’oposició, ja que “tant ERC com Guanyem-CUP han d’abandonar la seva estratègia d’intentar bloquejar mesures que l’únic objectiu que tenen és millorar el dia a dia dels veïns, en aquest cas, la seva seguretat”. Garcia Albiol ha recordat que, en un context tan complicat com el que estem vivint, “en 9 mesos, aquest Govern ha posat en marxa més mesures socials, econòmiques i de projecció de ciutat que durant els tres anys que van governar els qui avui intenten boicotejar les accions del govern”.

“Demano a aquests partits que reflexionin i que valorin si continuar intentant paralitzar la projecció de Badalona és el que volen els veïns i veïnes de la ciutat en un moment a on, precisament, el que ens demanen és màxima col·laboració per superar una situació econòmica i social tan difícil com l’actual”, conclou l’alcalde.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles