10.7 C
Badalona
domingo, enero 24, 2021

Exhaurides les entrades per a la Fàbrica de Joguines que s’instal·larà a l’Escorxador a partir del 28 de desembre

Aquest dijous s’han exhaurit les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines  que es podrà visitar del 28 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3. Les persones interessades encara poden demanar cita prèvia per assistir al Campament Reial que s’instal·larà al parc de Montigalà. A més, a partir d’aquest divendres es podrà accedir a la reserva d’entrades per a l’arribada dels Reis d’Orient a l’Estadi Municipal.

Recordem que les reserves es poden realitzar a través de la nova web www.agendacultural.badalona.cat i també des de l’aplicació mòbil Agenda Cultural Badalona, que es pot descarregar accedint a aquesta web. Aquestes noves eines han estat impulsades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,523SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitat

Últims Articles