11.5 C
Badalona
sábado, enero 23, 2021

Els nens i les nenes de Badalona ja disposen de sis bústies reials per a fer arribar les seves cartes als Reis d’Orient

Els infants de Badalona ja poden dipositar les cartes a ses majestats els Reis d’Orient en qualsevol de les sis bústies reials que l’Ajuntament de Badalona ha col·locat a diversos espais concorreguts dels diferents districtes de la ciutat. Aquest matí, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria, han presentat aquestes bústies que estaran a disposició dels nens i les nenes fins a la màgica nit del 5 de gener.

Les bústies reials, que permetran que totes les cartes arribin als Reis d’Orient, es troben situades a les adreces següents;

  • Avinguda d’Alfons XIII, cantonada amb el carrer de Pau Claris
  • Avinguda de Martí Pujol, cantonada amb l’avinguda dels Vents
  • Carrer de Pérez Galdós
  • Plaça d’Artigues
  • Plaça de l’Alcalde Joan Manent
  • Carrer de la Riera de Canyadó, cantonada amb el carrer de Pomar de Baix

Aquest any, a diferència d’altres, a causa de les mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid19, no es recolliran cartes a la plaça de la Vila. Sí que hi ha la possibilitat que els nens i les nenes que hi assisteixin podran deixar les seves cartes a la Fàbrica de Joguines, al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3, i al Campament Reial, que s’instal·larà a partir del dia 28 de desembre al parc de Montigalà.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que aquestes bústies permetran a tots els nens i les nenes de la ciutat que puguin fer arribar les seves cartes als Reis d’Orient i fer cas de les recomanacions sanitàries d’evitar desplaçaments innecessaris i evitar fer cues i aglomeracions de persones. L’alcalde ha assegurat que “aquestes bústies s’han instal·lat d’acord amb ses majestats els Reis d’Orient, es troben molt a prop de tots els nens i les nenes i podem garantir que totes les cartes seran llegides perquè els Reis valorin quins regals els hi deixaran”.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,523SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitat

Últims Articles