26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Els Mossos detenen un lladre multireincident a Santa Coloma de Gramenet especialitzat en els robatoris amb força en trasters i pàrquings

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir el 5 de novembre un home, de 29 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, desobediència i resistència als agents de l’autoritat.

El 5 de novembre els agents va rebre una informació que alertava que s’estaria produint un robatori en uns trasters a la localitat de Santa Coloma de Gramenet. En arribar a la zona van poder observar a distància a dos homes que coincidien amb la descripció que els havien facilitat i de seguida els van reconèixer ja que es tracta de lladres multireincidents a qui ja coneixien. En el moment que els dos lladres van advertir la presència policial i que els havien reconegut van començar a córrer per fugir del lloc.

A més de fer la corresponent recerca dels dos homes una patrulla de paisà es va adreçar al domicili d’un dels lladres, el que tenia un historial delictiu més gran, ja que sabien que era on s’hi intentava refugiar sempre que cometia algun delicte. El van esperar una estona per mirar d’interceptar-lo abans que pogués entrar al seu domicili. En el moment que l’autor del robatori els va detectar va tornar a fugir pels carrers de les immediacions amb l’objectiu de burlar l’acció policial. En un moment donat i en veure que no tenia una escapatòria neta va intentar amagar-se sota un cotxe, però els mossos el van arrestar. La detenció va ser complicada ja que s’hi va resistir activament i va arribar a colpejar als agents. 

L’home detingut és delinqüent multireincident de Santa Coloma de Gramenet que fins a dia d’avui acumula 43 antecedents policials, la majoria dels quals per delictes conta el patrimoni. La seva carrera delictiva s’ha fonamentat principalment en els robatoris en pàrquings privats, trasters i establiments comercials, a la recerca de diners en metàl·lic, dispositius electrònics o qualsevol objecte que després pogués vendre a un preu sota de mercat. Cal destacar que, tot i el context de dificultat que la pandèmia per la covid-19 ha dibuixat per la delinqüència com a conseqüència de les restriccions de mobilitat que ha comportat,  durant l’any 2020 aquest home ha estat arrestat ja en catorze ocasions.

El detingut va passar a disposició el dia 5 de novembre i el jutge va decretar llibertat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles