19.6 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona proposarà a la Generalitat que els centres d’estètica puguin tornar a obrir realitzant només aquells serveis que no impliquin que el client es retiri la mascareta

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, s’han reunit aquest dimecres amb representants dels centres d’estètica i bellesa de Badalona per donar-los suport i plantejar fórmules que permetin reprendre la seva activitat econòmica. En aquest sentit, durant la reunió s’ha analitzat la possibilitat que aquest tipus de negocis puguin tornar a obrir les seves portes realitzant només aquells serveis que no impliquin que el client es retiri la mascareta i que compleixin les distàncies de seguretat o la separació mitjançant mampares de plàstic, com per exemple les manicures o determinats serveis de depilació. Garcia Albiol s’ha compromès a traslladar immediatament la proposta de reobertura a la conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde de Badalona ha explicat que “aquesta és la segona trobada que mantenim amb representants del sector per mostrar el suport de l’Ajuntament i escoltar les seves propostes, que son totalment lògiques i adequades a l’actual context sanitari”. Garcia Albiol ha insistit en el fet que “és imprescindible trobar un equilibri perquè les persones puguin desenvolupar la seva feina a la vegada que compleixen uns protocols sanitaris estrictes”

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles