26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona promociona a Shenzhen els potencials econòmics de Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha fet aquest matí a Shenzhen (Xina), nomenada per quarta vegada consecutiva la ciutat tecnològica més important del món, una trobada amb empresaris i professionals xinesos per promocionar Badalona explicant els seus potencials econòmics.

Durant l’esdeveniment i davant d’un auditori ple de gom a gom, s’ha projectat un vídeo que mostra la proximitat de la ciutat amb Barcelona, les connexions internacionals, les moltes possibilitats d’inversió que té i els projectes més importants de futur, com ara l’ampliació del Hub Sanitari de Can Ruti, el Canal de Badalona o el Catalunya Media City, entre d’altres.

Els assistents que omplien l’auditori de l’aeroport han pogut veure el vídeo promocional de Badalona que s’ha projectat en una espectacular pantalla de 15×7 metres. En la seva intervenció, l’alcalde ha parlat dels projectes i el potencial de Badalona. “Tenim tot els ingredients per convertir-nos en un municipi referent a nivell internacional, per això hem de preocupar-nos per resoldre el dia a dia de la ciutat però també per atraure inversió i projectar les moltes potencialitats que tenim”, ha afirmat Garcia Albiol.

L’alcalde també ha participat en la inauguració de l’espai gastronòmic d’Enrique Tomás a l’aeroport de la mateixa ciutat xinesa juntament amb la segona tinenta d’alcalde d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, i Jordi Valls, quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, responsable de l’Àrea d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, entre d’altres.

Durant la inauguració del nou espai gastronòmic d’Enrique Tomás a l’aeroport de Shenzhen, l’alcalde ha felicitat Enrique Tomás per les seves fites. “Enrique Tomás, amb el seu esforç, dedicació i visió empresarial, s’ha convertit en un exemple brillant de l’esperit emprenedor de Badalona”, ha afirmat l’alcalde. “És, sens dubte, un model a seguir, la seva trajectòria ens inspira a continuar treballant amb passió i perseverança per portar el nom de Badalona arreu del món, com ell ho fa sempre”.

La ciutat de Shenzhen, que supera els 17 milions d’habitants, és una de les ciutats més importants de la Xina. És coneguda per ser un destacat centre tecnològic i financer i també per la seva impressionant arquitectura, pel seu creixement econòmic i urbà i per ser un exemple de desenvolupament urbà sostenible.

L’agenda de l’alcalde de Badalona a la Xina continuarà demà amb la visita institucional a una de les empreses tecnològiques més importants del món com és Huawei.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles