26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Quatre detinguts en un dispositiu conjunt entre Mossos de Badalona i de Santa Coloma de Gramenet i Policia Local de Santa Coloma de Gramenet

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de Badalona, el Grup de Delinqüència Urbana de Santa Coloma de Gramenet i la Policia Local d’aquesta ciutat van realitzar la setmana passada un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana que va comportar la detenció de quatre persones.

En una primera fase, el 3 de juliol a les 19:00 h, els mossos que es trobaven fent una vigilància en un dels punts limítrofs entre Badalona i Santa Coloma de Gramenet, van visualitzar un parell de persones fent un intercanvi de diners i, del que semblava, una substància estupefaent.

Arran d’això, els agents van detenir a Badalona els dos homes, de 23 i 19 anys, i, els van intervenir 385 euros en bitllets fraccionats i diverses peces d’haixix.

En una segona fase, el mateix dia 3 de juliol a les 20:00 h, la Policia Local i mossos van fer una entrada en un bar de Santa Coloma de Gramenet, que està situat a la franja amb el municipi de Badalona. Dins del local, els agents van localitzar, amagats sota els mobles de la cuina, 197 telèfons mòbils, un clarinet, una càmera de fotos i dos ordinadors. També hi van trobar 27 grams d’haixix. A banda, el responsable del local no va voler donar explicacions dels objectes localitzats.

Per aquest motiu, els agents van detenir dos homes, de 49 i 39 anys, per un delicte de receptació.

Els detinguts per salut pública van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona i els detinguts per receptació ho van fer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet.

A hores d’ara els investigadors es troben fent les gestions necessàries per poder retornar tots els objectes als seus legítims propietaris.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles