26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona viatja a la Xina amb una delegació catalana per promocionar la ciutat a nivell internacional

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, viatjarà els propers dies amb una delegació catalana a la ciutat de Shenzhen -una de les principals ciutats xineses i capital tecnològica coneguda com la Silicon Valley xinesa- per començar a promocionar la ciutat a nivell internacional. Garcia Albiol ha qualificat aquest viatge com “una oportunitat única per establir relacions, promocionar la ciutat i mostrar el seu potencial en un context internacional”. És la primera vegada que un alcalde de Badalona viatja a la Xina per promocionar la ciutat. Juntament amb l’alcalde també participarà en la visita Cristina Agüera, segona tinenta d’alcaldia de l’àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern. La delegació, formada per empresaris i professionals catalans, també inclou representants de l’Ajuntament de Barcelona

L’agenda del viatge inclou visites a empreses tecnològiques com Huawei i BYD, presentacions de la ciutat de Badalona en diferents fòrums i una visita, el dia 10 de juliol, al districte de Longhua, on l’alcalde Xavier Garcia Albiol serà rebut per les autoritats locals i farà una intervenció sobre Badalona. Per a aquesta ocasió, l’Ajuntament ha realitzat un vídeo en el qual explica el potencial econòmic que té la ciutat de Badalona.

Longhua té una superfície de 175 quilòmetres quadrats i és un districte de més de tres milions de persones. Ocupa el 13è lloc dins del top 100 de districtes industrials de la Xina, té excel·lents connexions de transport i és una gran regió industrial, de manufactures i de comerç exterior. Entre les seves especialitzacions hi ha la indústria de l’economia digital; de dispositius mèdics d’alta gamma; d’energia alternativa; la indústria de semiconductors i circuits integrats; la indústria de l’economia de l’espai aeri baix i la de la moda.

La ciutat de Shenzhen, que supera els 17 milions d’habitants, és una de les ciutats més importants de la Xina. Té la consideració de destacat centre tecnològic i financer i es coneguda també per la seva impressionant arquitectura, pel seu creixement econòmic i urbà i per ser un exemple de desenvolupament urbà sostenible.

Inauguració de quatre botigues d’Enrique Tomás

El dia 9 de juliol l’alcalde assistirà a l’acte d’inauguració de quatre nous locals comercials de l’empresari badaloní Enrique Tomàs a l’Aeroport Internacional de Bao’an, a la ciutat de Shenzhen. La inauguració de les botigues d’Enrique Tomás a Shenzhen mitjançant una societat conjunta amb Puente China és un esdeveniment molt significatiu en l’estratègia d’internacionalització d’aquesta empresa especialitzada en la comercialització del pernil i productes gourmet per obrir-se pas en el mercat asiàtic. En aquest acte d’inauguració la delegació catalana estarà acompanyada del cònsol general d’Espanya a Cantón.

Xavier Garcia Albiol ha valorat aquesta visita com una oportunitat única per mostrar el potencial de Badalona en un fòrum internacional de prestigi. “D’altra banda, també volem acompanyar Enrique Tomàs en aquesta importantíssima fita d’expansió empresarial i que senti que la ciutat de Badalona està al seu costat”, ha explicat l’alcalde. “Enrique Tomás, amb el seu esforç, dedicació i visió empresarial, s’ha convertit en un exemple de l’esperit emprenedor de Badalona”, ha conclòs Garcia Albiol.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles