26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’Ajuntament obre el procés participatiu Estratègia Badalona 2030 per definir els reptes mediambientals, socials i econòmics de la ciutat

Fins al pròxim dijous 18 de juliol l’Ajuntament de Badalona obre el procés participatiu Estratègia Badalona 2030 que, a través de la plataforma digital Badalona Participa, vol recollir del conjunt de la ciutadania, entitats, empreses i institucions, les seves opinions i propostes en relació als reptes de futur que té la ciutat en qüestions mediambientals, econòmiques i socials per assolir un desenvolupament urbà sostenible i un creixement equitatiu.

L’Estratègia Badalona 2030 sorgeix d’acord amb l’Agenda 2030, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda Urbana de Nacions Unides, d’Europa, d’Espanya i Catalunya. Per a la seva definició s’ha fet una diagnosi i una anàlisi de la situació de Badalona des de diferents àmbits com el medi ambient; l’espai públic; l’economia, la mobilitat, la ciutadania o el canvi climàtic. A partir dels primers resultats s’ha realitzat una fotografia actual que ha de servir per establir els reptes que la ciutat de Badalona necessita abordar i definir els projectes per a la seva transformació.

L’Estratègia Badalona 2030 es planteja com una actuació global de ciutat, i per això, cal incorporar les aportacions de la ciutadania i de tots els actors que fan possible el seu funcionament en el dia a dia per completar i millorar l’anàlisi de la ciutat i conèixer quines són les prioritats i els reptes de futur.

La quarta tinent d’alcaldia, responsable de l’àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les Persones, Rosa del Amo, ha subratllat la importància d’aquest procés participatiu i ha fet una crida als veïns de Badalona i a les entitats perquè s’hi impliquin. «Volem escoltar la ciutat, per això convidem els badalonins i les entitats a participar activament en l’Estratègia Badalona 2030», ha explicat Del Amo. «Les opinions i propostes dels veïns i de les entitats són essencials per obtenir una visió més completa de la ciutat i poder identificar i afrontar millor els reptes de futur».

Per participar-hi, fer aportacions, donar suport o respondre l’enquesta només és necessari fer la inscripció a la plataforma Badalona Participa:

https://www.badalona.cat/ca/serveis-ajuntament/participacio-ciutadana-i-associacions/badalona-participa

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles