26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana de Badalona deté dues persones com a presumptes autores d’un apunyalament a l’avinguda Alfons XIII

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquest dimarts poc abans de les 7 del matí dues persones de nacionalitat pakistanesa que presumptament haurien apunyalat un home després d’haver comès un robatori amb violència a l’avinguda Alfons XIII. Un policia local del Masnou que es trobava fora de servei ha presenciat l’agressió i ha donat l’avís, fet que ha permès que agents del cos de seguretat de Badalona detinguessin als sospitosos deu minuts després de l’atac. La persona ferida ha estat ingressada en un centre sanitari i en el moment del seu trasllat es trobava en estat molt greu.

Immediatament després de la detenció, la Guàrdia Urbana ha traslladat els presumptes agressors a dependències policials, on s’ha pogut constatar que tenien restes de sang a les sabatilles que portaven. Els agents municipals també han trobat al lloc dels fets, la confluència de l’avinguda Alfons XIII amb el carrer Ramon Llull, una navalla amb sang. Tant les sabatilles com la navalla es troben sota custòdia policial.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha agraït la seva col·laboració al policia local del Masnou que estava fora de servei i ha felicitat la Guàrdia Urbana per la detenció. L’alcalde ha assenyalat que espera que tot el pes de la llei caigui sobre els autors d’un fet tan greu com aquest apunyalament. “A Badalona estem en lluita contra la delinqüència i no estalviarem esforços ni mitjans per millorar la seguretat dels veïns de la ciutat”, ha manifestat Garcia Albiol.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles