24.1 C
Badalona
lunes, julio 15, 2024
spot_img

En Comú Podem valora l’any de govern del PP a Badalona com l’any de les falses promeses

Avui s’ha complert un any del govern del PP amb majoria absoluta a Badalona. Un any que En Comú Podem valoren com a perdut i que destaca per les falses promeses d’Albiol. Alguns exemples són la no aprovació del contracte de la neteja anunciada pel mes de maig mentre imposa una nova taxa de residus de 108 euros anuals per llar; l’augment de la criminalitat de Badalona en un 15,7%, i el tancament de serveis públics com el centre per a persones sense llar Can Bofí Vell, la biblioteca Can Casacuberta i l’incapacitat del govern del PP de publicar un calendari per a la construcció de les noves escoles públiques.

Segons explica la presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, la valoració de l’any de govern és nefasta des d’un punt de vista de gestió pública, de neteja i seguretat, així com pel tancament de serveis públics i altres polèmiques que han tingut lloc a la ciutat.

Segons Llauradó, la majoria del PP a Badalona, lluny de donar una volta a la ciutat, només ha fet que degradar-la i empitjorar-ne la gestió. “Només cal veure les falses promeses de l’alcalde Albiol, on va arribar  a anunciar l’inici de la construcció de la piscina olímpica pel passat mes de desembre; la presentació dels plecs del nou contracte de la neteja pel mes de maig; l’abandonament de les persones sense llar a Badalona i la degradació dels serveis socials i els equipaments públics. Tampoc ha complert ni la promesa d’impedir la construcció de pisos a Ca l’Arnús.”

En Comú Podem segueix amb una llista llarga vinculada amb una mala gestió municipal, on la data mitjana de pagament a proveïdors es troba a 100 dies; també denuncien la falta d’un calendari per a la construcció de les noves escoles públiques Ventos Mir i Badalona Port, així com de l’escola bressol Montigalà.

D’altra banda, el grup municipal BECP assegura que la majoria absoluta del PP només ha servit per què Albiol faci polítiques d’aparador, on el mocador de les festes de maig i la contractació de l’arbre de Nadal han estat una prioritat ja dels primers dies de govern contra la contractació de serveis bàsics com el centre de persones sense Llar Can Bofí Vell, la reforma de la biblioteca Can Casacuberta, el programa d’Èxit Educatiu, el contracte de la neteja i el servei d’infraestructures, entre molts altres.

A més, el tarannà poc democràtic davant l’organització de les Festes de Maig i el menyspreu als col·lectius més vulnerables, deixant al carrer 45 persones sense llar i famílies amb bebès i infants petits davant la tragèdia de l’esfondrament del bloc del carrer Canigó, és una constant que un alcalde responsable no es pot permetre, conclou Llauradó.

A més, el govern d’Albiol ha anunciat mesures com l’asfalt de carrers sense una perspectiva mediambiental i de transformació de la ciutat. I les úniques mesures impulsades, com els refugis climàtics amb el suport de l’AMB, no estaran ni oberts a l’agost, lamenta En Comú Podem.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles