26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

El Cryptshow aposta per la literatura amb el I Cryptshow literari

El Cryptshow fa un salt qualitatiu a la seva secció literària amb la primera edició del Cryptshow literari, un esdeveniment de quatre hores de durada que pretén esdevenir un espai de debat sobre la relació del fantàstic amb la Literatura, des d’una perspectiva creativa, però també sectorial.

Aquesta primera edició compta amb tres taules rodones: una sobre l’eròtica a la literatura fantàstica catalana, una segona sobre les traduccions en el Terror i la Ciència-ficció en català i, finalment, una taula sobre la il·lustració com a marca d’estil editorial.

La jornada també servirà, com és tradició ja al festival, per presentar darrer número del fanzine especialitzat en cinema fantàstic i de terror El Buque Maldito, a càrrec de Diego López-Fernández. També es durà a terme la presentació oficial del I Concurs de relats Cryptshow – El Biblionauta, l’obra guanyadora del qual serà publicada a la revista Freakcions. Recull de narracions estranyes.

L’esdeveniment clourà amb el recital poètic a càrrec del tàndem format pel rapsode i poeta Marçal Font i el músic i saxofonista Ferran Besalduch, que tornen a oferir-nos un espectacle poètico-musical, tot i que en aquesta ocasió canvien la foscor del cementiri vell pel petit oasi urbà del badiu de l’hostal Solimar.

Programa del I Cryptshow literari
Badiu de l’Hostal Solimar (Carrer de la Caritat, 29). Gratuït

17:30 h. Xerrada: L’eròtica a la literatura fantàstica catalana. Tumult a la “Bella Xona”. Amb Sònia Boj i David Gómez Simó. Modera Lluís Rueda.

18:15 h. Xerrada: Traduccions en el Terror i la Ciència-Ficció en català, un ofici d’autor. Amb Jordi Dausà i Mascort i Lluís Delgado. Modera Lluís Rueda.

19:00 h. Xerrada: La il·lustració com a marca d’estil editorial (cobertes i vinyetes enginyoses). Amb Marina Vidal, Albert Montenys i Toni Benages. Modera Daniel Genís.

19:30 h. Presentació de El Buque Maldito #38, amb Diego López-Fernández.

19:45 h Presentació oficial del concurs de relats Cryptshow – El Biblionauta.

20:00 h. Recital poètic a càrrec de Marçal Font i Ferran Besalduch.

Amb la presència: Llibreria Mitja Mosca, Cerveseria Kusfollin i Can Comas. Amb la col·laboració de Hostal Solimar i AV Sant Antoni de Llefià.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles