23.9 C
Badalona
sábado, julio 27, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per cinc robatoris amb força en domicilis de Santa Coloma de Gramenet

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Gramenet van detenir el passat diumenge un home, de 26 anys, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força en domicilis de Santa Coloma de Gramenet.

Els robatoris van tenir lloc entre el 16 d’abril i el 9 de maig en domicilis del barri Llatí i del barri Cementiri Vell. El lladre escollia cases o primers pisos d’edificis per accedir, ja que per entrar-hi escalava la façana o murs fins a la primera planta o la terrassa.

Un cop a dins, forçava els accessos i sostreia tot el que estava al seu abast. En algunes ocasions havia sostret eines i en d’altres s’havia emportat sabates, diners i aparells electrònics.

Les gestions dels investigadors van permetre determinar que tots cinc robatoris els havia comès una mateixa persona, un home de 26 anys amb nombrosos antecedents per fets similars.

El dia 2 de juny el van detenir i, dos dies més tard, va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles