21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa el pròxim dilluns 27 de maig el programa ‘Estudiem de Nit’

L’Ajuntament de Badalona, a través del Departament de Joventut, torna a posar en marxa des del dilluns 27 de maig i fins al 20 de juny el programa ‘Estudiem de Nit’, una iniciativa que facilita al jovent la possibilitat d’estudiar en horari nocturn en èpoques d’exàmens.

Coincidint amb les setmanes prèvies a les avaluacions, el programa afavoreix que els joves que actualment estan estudiant, així com aquelles persones que combinen feina i estudis, tinguin la possibilitat de fer-ho de nit a la sala d’estudis del Centre Cultural El Carme

Els horaris ampliats són els següents:

Sala d’estudis Centre Cultural El Carme

Carrer de Francesc Layret, 78-82

De dilluns a dijous, de 21.00 a 00.30 h.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles