20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona incorpora informació per millorar l’experiència turística a dos dels expositors de les platges de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona ha renovat dos dels seus expositors informatius situats a les platges de la ciutat, com a part de l’estratègia contínua per impulsar el turisme i millorar l’experiència dels visitants, tant locals com internacionals. Els cartells es van instal·lar la setmana passada per tal d’aprofitar l’afluència de veïns i visitants al passeig Marítim i la Rambla amb motiu de les Festes de Maig.

Els nous cartells, titulats «Benvinguts / Bienvenidos / Welcome to Badalona», estan dissenyats per donar la benvinguda als visitants en català, castellà i anglès, i ofereixen una guia sobre com gaudir plenament de la ciutat. La informació proporcionada inclou sis recomanacions essencials: gaudir de la platja i el Passeig Marítim; explorar el Canal del Gorg; visitar el port de Badalona; recórrer els eixos comercials i gastronòmics de la ciutat; conèixer el Museu de Badalona; i passejar per l’emblemàtica Rambla.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’una estratègia més àmplia de l’Ajuntament per enfortir la marca Badalona i destacar els seus atractius turístics i que s’ha traduït en la participació en fires del sector turístic o la presència de l’Oficina de Turisme  en aquells actes que congreguin un major nombre de visitants a la ciutat.

La tinenta d’alcaldia de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha destacat que “amb aquests esforços, Badalona no sols busca millorar l’accessibilitat i la informació disponible per als turistes, sinó també reforçar la seva posició com una destinació atractiva en el mapa turístic”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles