20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Carrera alerta que el retard de la licitació fa perillar la Cursa Popular de Badalona

El president del grup municipal del PSC de Badalona, Fernando Carrera, ha alertat, aquest dimarts, del retard en la contractació dels serveis per l’organització i execució tècnica de la Cursa Popular Ciutat de Badalona «Cursa del Dimoni, organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona. El termini per presentar les ofertes, per organitzar la cursa, acaba el 27 de maig, l’endemà de la celebració, diumenge 26 de maig. De fet, tots els programes de festes, i el mateix web de l’Ajuntament, anuncien el 26 de maig com a data que es farà la Cursa Popular. Carrera ha alertat que no s’arribarà a temps i que el govern del PP haurà de canviar la data per la seva incompetència. «Sabem que ja estan contractant els llums del Nadal que ve i tenen aturat, altra vegada, tot el servei de contractació», ha alertat el president del grup municipal del PSC.

SourcePSC BDN

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles