17.2 C
Badalona
martes, abril 30, 2024
spot_img

Abacus Badalona celebra Sant Jordi amb la signatura de prop de 30 autors, com Sílvia Soler, Txell Feixas i Milena Busquets

Un any més, Abacus reafirma la seva aposta pel llibre i les llibreries celebrant un gran Sant Jordi amb 25 punts de signatures arreu de Catalunya, on més de 300 autors i autores hi dedicaran els seus exemplars. També desplegarà més de 40 parades que, juntament amb les 46 llibreries que la cooperativa té arreu del territori, tindran activitat durant la Diada. Una jornada, la del 23 d’abril, que culminarà la campanya “Viu Sant Jordi”, que la cooperativa duu a terme durant tot el mes d’abril amb l’objectiu de posar en valor l’experiència de compra a les seves llibreries a través d’un ventall de propostes literàries i de promoció de la lectura.

A la plaça Pompeu Fabra de Badalona, concretament, els dies 20 i 21 d’abril comptarem amb amb prop de 30 autores i autors. És el cas de Sílvia Soler, que el dia 20, de 12h a 13h, signaràEstimada Gris; de Txell Feixas, que també el dia 20 però de 19h a 20h hi signaràAliades i Dones valentes, i de Milena Busquets, que a la mateixa hora signarà Assaig general. Al seu torn, el dia 21 d’abril, d’11h a 12h, Laia Vidal hi signarà Només tinc ulls per tu, i de 12h a 13h, Elisenda Pineda hi signarà La catalana llengua. Per la seva banda, el dia 23 d’abril al Centre Comercial Màgic, de 18h a 19h, els badalonins Javier Jorge, Jordi Matamoros i Sandra González signaran Cuando nadie me ve, El sello de la ira i El poder de los huesos, respectivament.

La campanya d’Abacus pel Sant Jordi d’enguany inclou la publicació d’una revista amb recomanacions literàries que aposta per una millor qualitat i més contingut cultural. La selecció, realitzada per l’equip de llibreters i llibreteres d’Abacus, també es replica en un web de llibres recomanats. Durant tot el mes, els socis consumidors podran gaudir d’un descompte del 5% en llibres, que el dia de Sant Jordi serà del 10%, i despeses d’enviament gratuïtes. A més a més, amb les compres superiors a 30€, rebran com a obsequi una bossa de tela. Els llibres disponibles en estoc es lliuraran en un termini màxim de 24-48 hores a Catalunya. Abacus és, per superfície de venda, presència al territori i títols venuts, la principal llibreria física de Catalunya.

Sobre Abacus cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus és una cooperativa que crea i distribueix continguts educatius i culturals de qualitat amb l’objectiu de transformar la societat. Compta amb una xarxa de 46 botigues a Catalunya, el País Valencià i Balears i una botiga en línia, és líder en comercialització de llibres, papereria i material escolar i té una important posició en la venda i distribució de joguines. La cooperativa compta amb 20 marques editorials i diverses divisions de creació de continguts educatius i audiovisuals. Abacus és una comunitat dinàmica i en creixement amb més d’1 milió de socis de consum i més de 700 socis de treball que potencia un model de gestió cooperatiu sòlid, rendible i eficient propietat de la gent.

RELACIÓ DE SIGNATURES A BADALONA

Subjectes a possibles canvis. Confirmar amb badalona@abacus.coop

20 d’abril – Plaça Pompeu Fabra

de 12h a 13h

Iñaki Jiménez – Profesor a mucha honra

Sílvia Soler – Estimada Gris

de 13h a 14h

Jordi Fenosa – Carlota Pastanaga

de 17h a 18h

Jordi Matamoros – El sello de la ira

Mary Fech – Hoy abro conciencia

Sonia Moreno – Mitocondrias

de 18h a 19h

Javier Jorge – Cuando nadie me ve

Marta Renato – Sendero de estrellas

Toni Benages – El cercle de Loplop

de 19h a 20h

Milena Busquets – Assaig general

Nàdia Ghulam – Somiant la Pau

Txell Feixas – Aliades

21 d’abril – Plaça Pompeu Fabra

d’11h a 12h

Toni Clotet Joc de nit

Laia Vidal Només tinc ulls per tu

Nil Kandel Les flames de l’odi

de 12h a 13h

Elisenda Pineda + KAPLa catalana llengua

Marina Tena – Sucre

Albert López VivancosEls gegants no tanquen els ulls

de 13h a 14h

Marta Montañá Pètals de dia i pètals de nit

Núria Font i Robert García – La llegenda de Sant Jordi

Javier Andrada – Jana, la dragona bombera

22 d’abril – Centre Comercial Màgic

de 18h a 19h

               Javier Jorge – Cuando nadie me ve

23 d’abril – Centre Comercial Màgic

de 18h a 19h

Jordi Matamoros El sello de la ira

Sandra González El poder de los huesos

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles