17.4 C
Badalona
martes, abril 30, 2024
spot_img

Operatiu de Mossos d’Esquadra amb col·laboració de la Guàrdia Urbana de Badalona a un club cannàbic del carrer d’Alfons XII

Ahir a la tarda es va efectuar un operatiu de Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de Guàrdia Urbana de Badalona, a un club cannàbic situat al número 60 del carrer d’Alfons XII, del barri del Progrés. Aquest operatiu, que es va iniciar a les 17:00 hores, va concloure amb el decomís de 3,765 quilograms de marihuana, 2,237 quilograms d’haixix i un total de 114 cigarretes de cànnabis ja preparades. A més de les drogues, també es va trobar a l’interior del local la quantitat de 1.200 euros en efectiu.

Durant l’operatiu es va procedir a l’escorcoll de l’establiment i es van identificar les persones que es trobaven a l’interior del local. També, en el marc de la investigació policial, s’imputen càrrecs per delictes contra la salut pública al president, secretari i tresorer del club.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha expressat la seva satisfacció per aquesta actuació i pel bon funcionament de la col·laboració policial. L’alcalde de Badalona ha assegurat que “la col·laboració entre els cossos policials és el camí necessari” i ha lamentat que “aquest club cannàbic ocultés en realitat un lloc de distribució de droga, amb el perjudici que això representa per als veïns de la zona i per a la salut pública”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles