15.5 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

Badalona protagonitza un dels esdeveniments de la Fira Alimentària 2024

Badalona, o més concretament l’orgull de pertinença a aquesta ciutat, ha tingut avui el seu protagonisme i el seu espai a la Fira Alimentària 2024, un esdeveniment que se celebra durant aquests dies al recinte de la Gran Via de Fira de Barcelona, ocupant 100.000 metres quadrats, amb més de 3.200 expositors de 60 països i milers de visitants.

Aquest migdia, i dins de la programació de les activitats del IV Congrés de F&B Hoteler integrat a la Fira Alimentària 2024, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha participat en un acte sobre l’orgull de pertinença a la ciutat. L’alcalde ha estat acompanyat d’empresaris badalonins de primera fila del sector de l’alimentació com Enrique Tomàs, fundador de l’empresa del seu nom especialitzada en el pernil ibèric, José Elías, CEO d’Audax Renovables, La Sirena i 170 empreses més.

L’acte ha tingut lloc al pavelló 3-4 del recinte firal de Gran Via, moderat per la periodista Cristina Cubero. Durant la seva intervenció, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol ha afirmat que “Badalona és una ciutat plena d’oportunitats que no ha sabut o pogut explotar durant els darrers anys”. “Això està canviant, en pocs anys la ciutat es convertirà en el millor lloc per viure de tota la metròpoli de Barcelona, amb el naixement de nous espais com el situat al voltant del canal del Gorg i la façana marítima”, ha explicat. “Aquesta transformació de la ciutat s’ha de fer amb el suport del sector privat i els empresaris badalonins que tenim avui aquí són un gran exemple de capacitat de feina, de compromís, d’orgull i de pertinença de la ciutat, han de ser un dels abanderats d’aquest canvi i els hem de donar suport en aquest repte conjunt”, ha afegit l’alcalde.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles