8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona celebra el compromís amb la igualtat amb la lectura del Manifest del 8M Lliures i unides, signat amb la UGT, i una conferència sobre corresponsabilitat social

Aquest dijous 21 de març, a les 18.30 hores, en la sala Polivalent, situada a la 4a planta del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78), tindrà lloc l’acte de Lectura del Manifest que han signat l’Ajuntament de Badalona i el sindicat UGT amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones.

El passat 14 de març, i en el marc dels actes relacionats amb l’efemèride del 8M, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la secretària comarcal de la UGT del Barcelonès Nord, Reyes Solaz, van signar un Manifest en el qual sindicat i Ajuntament refermaven el seu compromís de treballar per aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes.

La lectura del Manifest 8M “Lliures i unides” anirà a càrrec de la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florència Badia i de la secretaria comarcal UGT Barcelonès Nord, Reyes Solaz.

Posteriorment, tindrà lloc la conferència “La Corresponsabilitat Social”, a càrrec d’Eva M. Gajardo Rodríguez, secretària d’Igualtat i Formació de la Unió General de Treballadores i Treballadors de Catalunya (UGT). Eva M. Gajardo és agent en Igualtat certificat per la Universitat de Barcelona i Tècnica en Prevenció de Riscos Laborals i, entre altres responsabilitats, és membre del Consell de la Formació i Qualificació Professionals de Catalunya i del Consell de Relacions Laborals de Catalunya.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles