17.1 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

Badalona acull aquest diumenge 17 de març la primera prova del circuit de curses Ponle Freno

Badalona serà escenari aquest diumenge 17 de març de la primera prova del circuit de curses Ponle Freno, una iniciativa impulsada pel grup Atresmedia i la Fundació AXA que té com a objectiu recaptar fons en suport de les víctimes de trànsit i sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la importància de la seguretat viària. En el cas de la cursa de Badalona, tots els diners recollits amb les inscripcions es destinarà íntegrament a l’Institut Guttman de Badalona

La cursa s’iniciarà a les 10 hores, tindrà com a punt de sortida i arribada el passeig Marítim (a l’altura del carrer Cervantes) i comptarà amb proves de 5 i 10 quilòmetres i curses infantils. El recorregut és un circuit de 5 quilòmetres que passa per tota la façana marítima badalonina. En el cas de la cursa de 10 quilòmetres, s’haurà de completar el circuit dues vegades. Les curses infantils, que es faran un cop acabin les proves de 5 i 10 quilòmetres, es dividiran en 800 metres (nascuts entre el 2010 i el 2015); 500 metres (nascuts entre el 2016 i el 2019); i 150 metres (nascuts del 2020 en endavant). La cursa tindrà una única classificació conjunta que distingirà entre categoria masculina i femenina. Els tres primers classificats d’aquestes dues categories rebran un trofeu acreditatiu del seu resultat.

La quota d’inscripció, que inclou el dorsal i una samarreta commemorativa, és de 10 euros per a les distàncies de 5 i 10 quilòmetres i gratuïta per a les curses infantils (no inclouen samarretes). Les inscripcions es poden formalitzar en el web www.carrerasponlefreno.com. El termini per inscriure’s finalitza dissabte 16 de març a les 14 hores o fins que s’esgotin els dorsals. La recollida dels dorsals es farà al CC Montigalà el divendres 15 (de 17 a 20 hores) i el dissabte 16 (d’11 a 20 hores). En cap cas es podrà recollir el dorsal el mateix dia de la cursa.

La Cursa Ponle Freno de Badalona s’ha presentat aquest dimarts al matí en el passeig Marítim de la ciutat en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Educació, Esports i Seguretat Ciutadana, Juan Fernández; la quarta tinent d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les persones, Rosa del Amo; el regidor adjunt d’Esports, Juan Portillo; el gerent de la Fundació AXA María José Ballestero; la codirectora i gerent de l’Institut Guttmann, Montse Caldés; la responsable de comunicació del Circuit de Carreras Ponle Freno; el director regional d’Onda Cero Catalunya Francesc Robert Agell; la directora de màrqueting del Grup CGA, Eva Laguna; i de qui fou campió del món de marató, Martín Fiz, que és un dels embaixadors del circuit de curses Ponle Freno.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol s’ha mostrat satisfet que Badalona sigui la ciutat que obre el circuit de Curses Ponle Freno i ha agraït al grup Atresmedia i la Fundació AXA la seva aposta per la ciutat per dur a terme el seu projecte social i esportiu. Garcia Albiol s’ha mostrat convençut que diumenge hi haurà una gran participació en la cursa, atès que ja hi ha més de dues-mil inscripcions. “Animo tothom a participar en aquesta gran cursa que, més enllà del seu vessant esportiu, sensibilitza la ciutadania de la importància de la prevenció en la seguretat viària i promou la solidaritat amb totes les víctimes d’accidents de trànsit”, ha destacat l’alcalde.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles