8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Carrera: «En l’ocupació del B9 hem d’anar tots els partits a una»


Aquest dijous, el president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha visitat l’antic institut B9, entre els barris del Remei i Sant Roc. El passat setembre, Carrera ja va denunciar l’ocupació, però en els darrers mesos s’ha agreujat la situació, amb més persones malvivint a l’edifici, tràfic de drogues, gossos perillosos i una creixent sensació d’inseguretat. Carrera ha volgut valorar la feina que està fent el govern municipal, però també ha fet una crida a la resta de partits a anar a una en aquesta situació. «En aquest espai s’amunteguen centenars de persones, en una situació que preocupa, per la seva seguretat, però també pel que representa no tenir un control d’aquesta situació». Carrera ha avançat que s’està treballant en una proposta parlamentària que pròximament es presentarà. «Cal buscar una solució perquè el B9 no sigui un polvorí sense retorn».

SourcePSC BDN

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles