El president del grup municipal del PSC considera que «l’Ajuntament de Badalona ha d’actuar immediatament i revisar els 420 pisos de Canigó»

Carrera, "és inaudit que Albiol reuneixi a 400 veïns i veïnes de Badalona sense ser capça d'arribar un acord amb la Generalitat sobre els pisos de Canigó"

0
177

El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, s’ha mostrat sorprès per la reunió que va mantenir, aquest dilluns al vespre, amb uns 400 veïns i veïnes de l’illa del carrer Canigó, on fa dues setmanes es va esfondrar una part i va causar tres víctimes mortals. Per Carrera, a la reunió l’alcalde va ser «incapaç d’arribar a un acord a la Generalitat i només va tirar pilotes fora». El president del grup municipal del PSC, considera que «l’Ajuntament de Badalona ha d’actuar immediatament i revisar els 420 habitatges amb el paraigua jurídic que ofereix el Decret d’Emergència, i posteriorment acordar amb la Generalitat el que sigui necessari». Carrera ha conclòs que «estem davant una emergència de primer nivell, ningú entén que l’Ajuntament de Badalona no actuï». Carrera ha recordat que l’Ajuntament té eines per actuar de forma urgent, i ara ja va tard, per assegurar la tranquil·litat dels veïns. El president del grup municipal del PSC ha conclòs fent una pregunta directa al govern: «De què serveix, de què ha servit decretar l’emergència?».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí