12.7 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Carrera manté una trobada amb l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, per parlar sobre diversos temes que afecten les dues ciutats 

Aquest dilluns, el president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, per abordar diversos projectes que poden traslladar-se a Badalona. Un d’ells és el pla tarragoní, «Pam a Pam», que contempla que totes les brigades municipals, neteja, asfaltat, senyalització, enllumenat o jardineria treballin en una zona de la ciutat, per així tenir endreçada cada pam. Viñuales ha explicat a Carrera com està funcionant aquest pla a Tarragona. Durant la trobada, que s’ha fet al mateix Ajuntament i també durant una visita a les restes romanes de la ciutat, també s’ha tractat la importància de mantenir el patrimoni, en una ciutat com Tarragona. D’altres temes que s’han tractat han estat les polítiques d’habitatge o els bons consums, que s’aplicaran d’aquí a poques setmanes per tercera vegada a Tarragona. Carrera ha valorat molt positivament aquesta trobada, en una ciutat amb algunes semblances amb Badalona. «Continuarem trepitjant ciutats per conèixer fórmules que estan funcionant», ha explicat el president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles