12.7 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra detenen quatre homes a Badalona que acabaven de robar en un pis de l’Hospitalet de Llobregat

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup Fura de la Comissaria de Badalona van detenir el 9 de febrer quatre homes d’edats compreses entre els 24 i 42 anys com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili i pertinença a un grup criminal.

Pels volts de les 17 h del dia 9, agents dels Mossos de Badalona van veure un grup de quatre homes que s’avisaven entre ells quan van detectar la presència del vehicle (sense logotip) dels policies. Davant la possibilitat que poguessin ser delinqüents multireincidents, els agents els van identificar, en l’escorcoll, els  van trobar tornavisos, llanternes, guants, auriculars i una motxilla. Aquests objectes van quedar comissats.

Hores més tard, cap a les 22  h, els agents van veure el mateix grup d’homes amb la mateixa motxilla plena d’objectes, motiu pel qual els van tornar a escorcollar. A banda de trobar-hi més tornavisos i guants, també hi portaven dos ordinadors portàtils que, un cop fetes les gestions pertinents, es va comprovar que els acabaven de sostreure d’un pis de l’Hospitalet de Llobregat. Els quatre homes van quedar detinguts.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles