22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Desallotjat l’immoble número 7 del carrer del Canigó per precaució davant l’aparició d’esquerdes

Els Bombers de la Generalitat han ordenat avui el desallotjament dels veïns que resideixen al número 7 del carrer del Canigó del barri del Raval per precaució i per garantir la seva seguretat davant l’aparició, aquest matí, d’esquerdes a alguns pisos que tenen parets adjacents a l’edifici número 9 esfondrat el passat dimarts 6 de febrer.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat aquest migdia al mateix carrer del Canigó que, davant d’aquesta situació sobrevinguda, “s’ha decidit l’apuntalament dels pisos com a primera mesura d’emergència per garantir, amb la prudència que mereixen aquests casos, l’estructura del bloc número 7”. L’alcalde ha explicat que abans que comencin aquests treballs, només els veïns dels pisos més allunyats a la paret que tocava al bloc enfonsat podran entrar a casa seva a retirar les pertinences imprescindibles.

L’alcalde ha avançat que aquesta mateixa nit s’informarà a tots els veïns de les darreres novetats i procediments i ha afegit que l’Ajuntament ha activat tots els recursos d’emergència per ajudar els veïns desallotjats i garantir que, aquells que ho necessitin, puguin tenir un allotjament on passar la nit.

Xavier Garcia Albiol ha assenyalat que ahir mateix, i abans que apareguessin les esquerdes, es va sol·licitar a la Generalitat la creació d’una mesa conjunta per a dur a terme les accions necessàries d’inspecció a tota la promoció d’edificis d’aquest tram del carrer del Canigó amb l’objectiu de tenir una radiografia exacta de l’estat de seguretat dels immobles. Aquesta mesa començarà els treballs aquest pròxim divendres.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles