21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona signarà demà un decret d’emergència que donarà cobertura a les mesures que s’hagin d’adoptar per atendre les famílies afectades per l’esfondrament de l’edifici del carrer del Canigó

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat en la compareixença feta aquest dimecres al migdia que demà dijous signarà un decret d’emergència que donarà cobertura a les mesures que de forma necessària caldrà prendre per atendre les famílies afectades per l’esfondrament de l’edifici del carrer del Canigó número 9 del barri del Raval. El decret d’emergència facilitarà que l’Ajuntament pugui tramitar a nivell administratiu de forma àgil i eficient totes les mesures que siguin necessàries.

A més d’atendre i acompanyar des d’un punt de vista social els familiars de les víctimes i els veïns en aquests durs moments, l’alcalde ha explicat que en el marc d’aquest decret d’emergència l’Ajuntament oferirà assessorament jurídic als afectats.

Un cop els Bombers de la Generalitat ho autoritzin, els tècnics municipals podran accedir a l’edifici sinistrat per fer una valoració estructural.

L’alcalde ha tornat a destacar i agrair la coordinació entre els diferents cossos que treballen en el dispositiu i també entre els diferents serveis de l’Ajuntament de Badalona i de la Generalitat que estan prestant atenció a les víctimes del succés.

Garcia Albiol ha fet una crida a la ciutadania perquè aquesta tarda participi en la concentració de cinc minuts de silenci convocada, a les 17.30 hores, a la plaça de la Vila per mostrar el condol i suport a les víctimes de l’esfondrament de l’edifici. També ha recordat que s’han decretat tres dies de dol. Per aquest motiu, des d’avui les banderes onegen a mig pal a l’edifici de la Casa de la Vila.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles