26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Un nou operatiu policial de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional al metro se salda amb 58 persones identificades i cinc actes per delictes contra la salut pública 

La Guàrdia Urbana de Badalona va participar ahir dimecres en un nou operatiu policial conjunt de Mossos d’Esquadra i Policia Nacional al metro -en aquesta ocasió a l’estació de Pep Ventura- en què es va identificar 58 persones i es van aixecar cinc actes per delictes contra la salut pública.   

Aquest operatiu s’emmarca en les actuacions de vigilància coordinada que els tres cossos de seguretat fan setmanalment a les estacions de metro i tren de la ciutat. Els punts on es fan regularment les accions són les parades de metro de Badalona i l’estació de RENFE de la ciutat. Els operatius tenen per objectiu, especialment, trobar persones requerides per la justícia amb ordres de detenció i causes d’estrangeria i perseguir delictes contra la salut pública o receptacions.  

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que «la presència policial al metro i Renfe és una actuació preventiva amb la qual es busca, d’una banda, la millora de la seguretat dels veïns i dels usuaris del transport públic, però també, a la vegada, aconseguir un efecte dissuasiu». «El missatge per als que no respecten la llei ha de ser molt clar i és que a Badalona no són benvinguts ni podran fer la seva», ha manifestat l’alcalde 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles