21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Badalona recupera la gestió i explotació del pavelló de La Colina 

L’Ajuntament de Badalona recuperarà a partir del pròxim 1 de juliol la gestió i  explotació del pavelló de La Colina, un equipament que el Consell Comarcal del Barcelonès va cedir l’any 2013 a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La recuperació d’aquesta instal·lació per part de l’Ajuntament es fa per donar cabuda a la gran demanda d’equips de ciutat, amb més de cent entitats (entre equips federats i de lleure i escoles) que necessiten utilitzar regularment aquest poliesportiu.  

Fins al 30 de juny Badalona cedeix la utilització de l’equipament a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per no perjudicar els partits ja programats de la temporada 2023-24. A partir d’aquell dia, l’Ajuntament podrà comptar en exclusiva amb el pavelló i començar a donar sortida a algunes de les demandes històriques dels clubs i entitats de la ciutat.  

La recuperació de l’equipament s’aprovarà definitivament en la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona del pròxim mes de febrer.  

El poliesportiu de La Colina té una superfície de més de 2.600 m² repartits en dues plantes En la planta baixa es troba el vestíbul, amb entrada principal pel carrer Gran Bretanya, la pista central amb la possibilitat de generar 3 pistes laterals, vuit vestidors col·lectius per als jugadors dels equips esportius, tres vestidors per als àrbitres, un magatzem de material i una sala de musculació.  En la planta superior es troba la zona de bar, una sala polivalent on es poden fer servir per impartir cursos i celebrar actes i les 5 sales en què s’ubiquen els sistemes d’instal·lacions de l’edifici. 

L’alcalde de Badalona Xavier Garcia Albiol, considera que amb la recuperació d’aquest equipament es compleix amb un deute històric a la ciutat i es milloraran les condicions de desenes de clubs de Badalona que tenen problemes d’horaris per jugar i entrenar.  “Els valors de l’esport són un element bàsic i distintiu de Badalona, per això la nostra obligació com a Govern municipal és donar les millors instal·lacions i condicions tant a la ciutadania com als nostres esportistes”, ha destacat l’alcalde. “Ara, tretze anys després, recuperem aquesta instal·lació esportiva i a partir de juliol de 2024 el pavelló serà per als nostres esportistes i clubs. Complim amb aquest deute històric”, ha afegit.    

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles