25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

L’Hospital Municipal de Badalona, guanyador en la categoria “Àrea del sistema respiratori” dels XXIV «Premios Hospitales TOP 20» 

L’Hospital Municipal de Badalona (HMB), gestionat per l’organització sanitària i social pública Badalona Serveis Assistencials (BSA), ha estat guanyador en la categoria “Àrea del sistema respiratori” dels XXIV “Premios Hospitales TOP 20”, lliurats aquest migdia per l’empresa IQVIA en un acte celebrat Madrid. A més, el centre ha estat finalista en la categoria “Gestió hospitalària global”. 

Per a la gerenta de BSA, Pilar Otermin, que ha recollit el guardó, “aquest premi és un reconeixement a la dedicació de molts professionals i al necessari procés de millora continua per oferir assistència propera d’alta qualitat, tenint al pacient com a eix principal”. 

Els premis TOP 20 han registrat enguany rècord de participació: un total de 185 hospitals, dels quals 30 catalans, hi ha concorregut. Un 57% dels centres eren públics i el 43% restant privats. Els guardons s’han atorgat en gestió global i en 9 àrees clíniques. La novetat d’enguany ha estat la incorporació als premis de l’àrea de Pediatria.  

En la categoria “Àrea del sistema respiratori” l’Hospital Municipal de Badalona competia en el grup d’hospitals sense cirurgia toràcica, mentre que en la de “Gestió hospitalària global” ho feia com a hospital general mitjà.  

Més de 20 anys de relació 

La relació de BSA amb aquests premis, en els quals han participat més de 250 centres des de la seva arrencada, no és nova. Al novembre farà 20 anys que l’Hospital Municipal de Badalona va ser escollit com un dels quatre millors centres en la categoria d’hospital general mitjà i premiat també en l’àrea de cor.  

Sense anar tan lluny, l’HMB va resultar finalista l’any passat en els guardons, amb els quals es pretén, a més de reconèixer les bones pràctiques del sector, que els participants obtinguin una avaluació comparativa (benchmark) útil per a la millora de resultats basada en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència. Segons IQVIA, els TOP 20 són “el programa referent del sector sanitari a Espanya basat en indicadors totalment objectius”. 

Per al vicepresident sènior d’IQVIA, José Luis Fernández, “el programa TOP 20 ha anat evolucionant cap a un enfocament orientat a processos clínics concrets, contribuint al fet que les organitzacions disposin de l’eina més precisa per analitzar en detall tant els seus punts forts com els aspectes a millorar”.  

IQVIA es defineix com “un proveïdor líder, a nivellglobal, d’anàlisis avançades,solucions tecnològiques i investigacionsper contracte per a la indústria deles ciènciesde lavida”. Amb aproximadament85.000 empleats, IQVIAopera amés de100 països. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles